Endreces preestivals

Presentació Sotabosc BCN (Anna Arranz)

(Foto: Anna Arranz, el 33’3 periòdic de Casa Usher)

L’ordre, una ficció que sol perdre la partida amb la confusió -quan s’hi atreveix a jugar-. Però agrada humanitzar-ne l’alè, pensar-lo versemblant. Com si existís fora nostre, enllà de l’imaginació, en les coses. Aquí, una temptativa d’endreça:

> Vers dislocat (crítica -feta a fons, com una biòpsia, amb cura, generositat i una precisió extraordinària-, a Núvol, de La invenció del sotabosc per part de Jaume C. Pons Alorda)

> Primers passos cap al sotabosc (crònica fresca d’una presentació de llibre a Casa Usher, al blog Vedutisti, a càrrec d’Eugènia Güell Barnils)

> “Pot ser que un poema sigui, en última instància, la metàfora d’alguna cosa desconeguda, i que treballar-lo (o sigui, escriure’l) sigui un procediment per recuperar-la” (paraules de Mark Strand dites per Laura López Granell, en la meravella de classe magistral de dissecció de l’entrellat d’un llibre de poemes amb què ens va obsequiar al jardí, horitzonal i vertical, de Casa Usher. Boca oberta, badant -tothom-, amb la seva lliçó de modus)

> La invenció del sotabosc (breu article, elaborat per Anna Pruna, a la publicació Zona Sec, el diari del Poble-sec, núm. 147, maig 2016)

*

I, per continuar celebrant el triomf del desordre sobre qualsevol altre concepte, EL TEMA d’uns  sempre recordats Mudhoney que vam poder palpar, de nou i gratuïtament, a la Plaça Coromines del CCCB (en la ressaca d’un dels grans festivals de la mal anomenada bombolla musical -caldria, segons com, etiquetar-la d’oligarquia anti-musical) i d’una arqueologia periodística més que necessària):

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s