Evidències, Comentaris, Certeses, Converses

1. EVIDÈNCIES


Súmmum de la claredat informativa i la suposició. Barcelona 2009.

 


2. COMENTARIS

A tall de mostra, un parell de frases discretament escoltades al Sant Feliu Fest Sota Zero aquest cap de setmana passat:

“Yo se la cojo y tú se la chupas” (exemplar masculí de mitjana edat –o directament de l’edat mitjana- a noia d’indeterminades primaveres i somriure aristocràtic)

“Perdona, ¿vas a pinchar?” (noi A a noi B mentre observa com munta una paradeta de venda de discos/vinils de BCore)


3. CERTESES

Em semblava bastant evident que Starmarket triomfarien al Sota Zero. En aquest cas entenc per triomfar ser capaços de reunir un o dos centenars de persones i fer que coregin, dit a l’aire, emo-ció en mà, els antic himnes d’una banda que alguns, ho confesso, donàvem per desapareguda. El que em segueixo preguntant, a través del calidoscopi dels dotze anys que fa que van venir per primer cop a Sant Feliu, és com aquest grup de pop no va arribar, en el seu punt àlgid, a un públic més ampli. A una continuïtat en la seva discografia. O potser ja va bé que hagi sigut d’aquesta manera, gaudint-los en privilegi, tenint-los gelosament guardats en conserva, doncs al final pot ser que les coses siguin millor així, “escasas a propósito”, que diria Gil de Biedma. Agraeixo al Sant Feliu Fest tornar-los a portar (a veure si us animeu amb Cobolt, també suecs, també òrbita BCore, també norantes, clàssics, subterranis).

 


4. CONVERSES

Som ara al carrer Parlament de BCN. Dins un bar. A la TV apareixen les concentracions pro-Egipte que s’han fet els últims dies a Barcelona. Dos clients filosofen.

Client 1: Joder con los egipcios… Oye, ¿tú eres racista?

Client 2: No, yo no.

Client 1: ¡Yo tampoco! Yo lo que soy es ordenado: ¡cada uno en su país!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s