Camarero!

Resulta que en aquesta vida hi ha un tio que comparteix temps i espai amb tots nosaltres (temps: el present / espai: el planeta) i que fa el gol més decisiu d’un Mundial de Futbol, donant al seu país l’oportunitat de guanyar la seva primera Copa del Món i de ressucitar himnes cadavèrics de Manolo Escobar, fita històrica no assolida per cap altre selecció del món fins el moment (tot i que segurament hagués preferit que guanyés un equip amb aquesta o aquesta bandera, deixo qualsevol reflexió político-musical per un altre dia, o per un altre Mundial). Doncs el cas és que aquest tio de pell blanca pasteuritzada i dribblings polipoètics deixava, fa una mica més d’un any, aquestes grans frases per a la posteritat en una Contra de La Vanguardia:

“Hay quien ni me conoce: el otro día una señora me confundió con un camarero… Pero sí que me siento respetado. Y querido, es verdad”

I si: al departament de redacció d’aquest blog, tot i que no et confondríem mai de la vida amb un cambrer (o si, perquè les serveixes en safata), t’estimem amb bogeria. Futbolísticament parlant, no exageréssim. Un altre dia ens fondrem en elogis sobre Xavi Hernández. De moment ens fonem de calor i agraïm poder gaudir tan sovint de les teves performances.

L’artista plàstic en qüestió enganxat in fraganti minuts després de la final del Mundial a punt per donar-se un bany de masses a les cristal.lines aigües de les llegendes futbolístiques. Foto: Paparazzi

UnUn bl

U

Anuncis

One comment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s