Vistalegre & Fer-se gran (segon round)

1. Vistalegre

Vull acabar l’any amb una alegria, amb una satisfacció que porta per nom Vistalegre i que arriba des de Sant Feliu de Guíxols. Acostumo a ser gran fan de tot el què toca, composa i produeix Santi García, però aquesta vegada la cosa ha superat les anteriors amb escreix. I això que, espero que per poc temps, Vistalegre només tenen uns pocs temes i para de comptar al seu Myspace

… Uns temes que, permeteu-me’ls etiquetar, els veig completament atemporals: contenen el bo i millor del punkrock més melòdic dels vuitanta, noranta i dels dosmils fins a dia d’avui. Però no d’aquell tant accelerat i amb stagediving pel mig, sinó d’un igual d’enèrgic però més de mitjos temps i amb melodies tirant a dolces que em guanyen a la primera. Si dir a quins altres grups et recorden els grups que escoltes servís d’alguna cosa (per mi és un elogi), puc dir que sento reminiscències de Samiam de l’època del “Clumsy”, dels Foo Fighters més viscerals i, com no, de No More Lies, l’anterior banda de dos dels tres membres de Vistalegre. L’altre membre que queda, en Marc Clos, és per a mi un tot-terreny musical que aporta els seus coneixements i habilitats, que són moltes i molt variades, al resultat final i, si no m’equivoco, també és qui posa la veu principal a “I trusted you”.

La guinda al pastís que són aquests 4 temes propis al seu Myspace la posa Jesus d’Ouro, versió de La Mandra, grup dels noranta a Sant Feliu –ja mític- que només ens va deixar la seva maqueta, en cassette és clar, “Tu rompió mi corasón”, i que Vistalegre executa a unes quantes revolucions més per minut.

Un debut impecable, nanus. Només una objecció: necessito més temes!

www.myspace.com/vistalegre

2- Fer-se gran (segon round)

Estar a punt de canviar d’any i de dècada i comprovar empíricament –exemple: mirant el document d’identitat- que ja en portes varis, d’anys, i vas acumulant-ne vàries, de dècades, tot i que la dels setanta només la coneguis perquè et diuen que, cap a finals, ja hi eres. Això, que bon any nou, i bona nova dècada!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s